Beans: 3 to 5 l/ha when crop is 15 cm tall. Repeat if necessary at 10 to 14 day intervals. Water rate: 30 to 200 l/ha. Haricots: 1 ou 2 applications de 5 l/ha au stade 10-15 cm. Laisser 10-14 jours entre traitements successifs. Volume d'eau: 200 l/ha.
Blueberries: 10 l/ha 10 days after petal fall has finished. Water rate: 1,000 l/ha. Bleuets: 10 l/ha 10 jours après la fin de la chute des pétales. Volume d'eau: 1.000 l/ha.
Brassicas: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha Crucifères: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Broccoli: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Broccoli: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Brussels Sprouts: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Choux de Bruxelles: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cabbage: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Choux: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Calabrese: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Calabrèse: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Carrots: 2 to 3 applications of 5 l/ha applied when the crop is 15 cm tall and at 7 to 14 day intervals. Water rate: 200 l/ha. Carottes: 2 ou 3 applications de 5 l/ha à partir du stade 15 cm et tous les 7-14 jours. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cauliflower: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Choux-fleur: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cereals (Barley, Wheat, Oats): 5 l/ha at tillering. Repeat at 10 to 14 day intervals if necessary. Also, apply from head emergence until the end of flowering (Zadok’s G.S. 51-69). Water rate: 50 to 200 l/ha Céréales: 5 l/ha au tallage. Répéter à 10-14 jours d'intervalle si nécessaire. Aussi appliquer du stade épiaison à fin floraison (Zadok 51-69). Volume d'eau: 50 a 200 l/ha.
Cranberries: 5 l/ha at full fruit set, with repeat applications at 14 day intervals. Water Rate: 500 l/ha. Canneberge: 5 l/ha à la nouaison. Répéter à 14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 500 l/ha.
Cucumber (field grown): 5 l/ha at 4 leaf stage, with second application 10 to 14 days later if necessary. Water rate: 500 l/ha. Concombres (de plein champ): 5 l/ha au stade 4 feuilles et 10-14 jours plus tard si nécesssaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Cucurbits (field grown): 5 l/ha at 4 leaf stage, with second application 10 to 14 days later if necessary. Water rate: 500 l/ha. Cucurbitacées (de plein champ): 5 l/ha au stade 4 feuilles et 10-14 jours plus tard si nécesssaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Fertigation: Use at a dilution of 0.02% v/v (0.2 litres per 1000 litres of water). This will produce a solution containing 86 mg/l phosphate. Alternatively: All Crops: 10 to 30 l/ha per application as required. Repeat every 7 to 10 days when necessary. Water rate: standard grower practice. Or: Use at 2.5 to 3 litres per 1000 metres squared. Repeat at 7 to 14 day intervals as necessary. Hydroponics: Greenhouse Vegetables: Use at a rate of 0.25 to 1 mmol P in the nutrient solution (approximately 3 to 15 litres per 100 cubic metres of product nutrient solution). When used in a specific tank, dilute to 25 % and inject between 8% and 32%. May be used in tank mixtures, where compatible. Adjust as necessary. On substrates, apply 3 litres per 1000 metres squared at weekly intervals
Ginseng: 5 l/ha once the new season growth is underway. For moderate to severe deficiency repeat applications at 10 to 14 day intervals. Water rate: 500 l/ha. Ginseng: 4 l/ha en cours de végétation. En cas de carence moyenne ou sévère répéter l'application à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 500 l/ha.
Vines: 5 l/ha at flower buds separated, fruit set, grape expansion and early veraison. Water rate: 200 l/ha. Vignes: 5 l/ha aux stades grappes séparés, nouaison, fremeture et début véraison. Volume d'eau: 200 l/ha.
Lentil: 1 to 2 applications of 3 to 5 l/ha when the crop has 4 to 9 above ground nodes. Allow 10 to 14 days between applications, avoid flowering. Water rate: 30 to 200 l/ha Lentille : 1 à 2 applications de 3 à 5 l/ha lorsque la culture a de 4 à 9 nœuds au-dessus de la surface du sol. Attendre 10 à 14 jours entre les applications, éviter la floraison. Volume d'eau : de 30 à 200 l/ha
Flax: 2 to 5 l/ha when crop is 5 to 15 cm tall. For moderate to severe deficiency repeat the application once or twice at 10 to 14 day intervals up to the start of flowering. Water rate: 100 to 200 l/ha. Lin: Application de 2 á 5 l/ha lorsque la culture mesure de 15 cm. Répéter une ou deux fois en cas de déficience modérée à sévère à intervalles de 10 à 14 jours plus tard au stade début floraison. Volume d'eau: 100 à 200 l/ha.
Onion: 5 l/ha at 15 cm. Repeat at 10 to 14 day intervals if necessary. Water rate: 200 l/ha. Oignon: 5 l/ha au stade 15 cm. Répéter à 10-14 jours d'intervalle si nécessaire. Volume d'eau: 200 l/ha.
Pears: 4 to 6 applications of 5 l/ha from end of flowering. Repeat applications at 10 to 14 day intervals. Water rate: 500 to 1,000 l/ha. Poirier: 4-6 applications de 5 l/ha après la fin floraison. Répéter à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 200-1.000 l/ha.
Peas: 1 to 2 applications of 3 to 5 l/ha when the crop has 3 to 6 above ground nodes. Allow 10 to 14 days between applications. Avoid flowering. Water rate: 30 to 200 l/ha Pois : 1 à 2 applications de 3 à 5 l/ha lorsque la culture a de 3 à 6 nœuds au-dessus de la surface du sol. Attendre 10 à 14 jours entre les applications. Éviter la floraison. Volume d'eau : de 30 à 200 l/ha
Pumpkin (field grown): 5 l/ha at 4 leaf stage, with second application 10 to 14 days later if necessary. Water rate: 500 l/ha. Potiron (de plein champ): 5 l/ha au stade 4 feuilles et 10-14 jours plus tard si nécesssaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Raspberry (field grown): 3 x 10 l/ha at start of flowering, end of flowering, and fruit development. Water rate: 500 l/ha.
Squash (field grown): 5 l/ha at 4 leaf stage, with second application 10 to 14 days later if necessary. Water rate: 500 l/ha. Courges (plein champ): 5 l/ha au stade 4 feuilles et 10-14 jours plus tard si nécesssaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Strawberry (field grown): Non Everbearing Varieties: 3 applications of 5 l/ha from start of flowering. Repeat applications at 7 to 10 day intervals. Everbearing Varieties: Divide total rate of 15 l/ha into 3 applications of 5 l/ha. Do not apply at less than 10 to 14 day intervals. Water rate: 300 to 600 l/ha. Fraisiers (de plein champ): Variétés non remontantes: 3 applications de 5 l/ha du début floraison. Répéter à 7-10 jours d'intervalle. Variétés remontantes: Diviser la dose totale de 15 l/ha en 3 applications de 5 l/ha. Laisser un minimum de 10-14 jours entre applications successives. Volume d'eau: 300-600 l/ha.
Sugar beet: 3 to 5 l/ha at the 4 to 6 leaf stage. For moderate to severe deficiency, repeat at 10 to 14 day intervals. Water rate: 200 l/ha.
Tobacco: Two applications of 3 to 5 l/ha two to three weeks after transplanting (3 to 4 leaf stage) with 10 days between applications. Water rate: 400 l/ha.
Tomatoes (field grown): 5 l/ha at the 4 to 6 leaf stage, with repeat applications at 10 to 14 day intervals, if necessary. Water rate: 500 l/ha. Tomates (de plein champ): 5 l/ha au stade 4-6 feuilles. Répéter à 10-14 jours d'intervalle si nécessaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Beans: 3 to 5 l/ha when crop is 15 cm tall. Repeat if necessary at 10 to 14 day intervals. Water rate: 30 to 200 l/ha. Haricots: 1 ou 2 applications de 5 l/ha au stade 10-15 cm. Laisser 10-14 jours entre traitements successifs. Volume d'eau: 200 l/ha.
Blueberries: 10 l/ha 10 days after petal fall has finished. Water rate: 1,000 l/ha. Bleuets: 10 l/ha 10 jours après la fin de la chute des pétales. Volume d'eau: 1.000 l/ha.
Brassicas: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha Crucifères: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Broccoli: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Broccoli: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Brussels Sprouts: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Choux de Bruxelles: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cabbage: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Choux: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Calabrese: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Calabrèse: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Carrots: 2 to 3 applications of 5 l/ha applied when the crop is 15 cm tall and at 7 to 14 day intervals. Water rate: 200 l/ha. Carottes: 2 ou 3 applications de 5 l/ha à partir du stade 15 cm et tous les 7-14 jours. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cauliflower: 4 l/ha soon after transplanting (e.g. 10 to 14 days). Water rate: 200 l/ha. Choux-fleur: 4 l/ha 10-14 jours après repiquage. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cereals (Barley, Wheat, Oats): 5 l/ha at tillering. Repeat at 10 to 14 day intervals if necessary. Also, apply from head emergence until the end of flowering (Zadok’s G.S. 51-69). Water rate: 50 to 200 l/ha Céréales: 5 l/ha au tallage. Répéter à 10-14 jours d'intervalle si nécessaire. Aussi appliquer du stade épiaison à fin floraison (Zadok 51-69). Volume d'eau: 50 a 200 l/ha.
Cranberries: 5 l/ha at full fruit set, with repeat applications at 14 day intervals. Water Rate: 500 l/ha. Canneberge: 5 l/ha à la nouaison. Répéter à 14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 500 l/ha.
Cucumber (field grown): 5 l/ha at 4 leaf stage, with second application 10 to 14 days later if necessary. Water rate: 500 l/ha. Concombres (de plein champ): 5 l/ha au stade 4 feuilles et 10-14 jours plus tard si nécesssaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Cucurbits (field grown): 5 l/ha at 4 leaf stage, with second application 10 to 14 days later if necessary. Water rate: 500 l/ha. Cucurbitacées (de plein champ): 5 l/ha au stade 4 feuilles et 10-14 jours plus tard si nécesssaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Fertigation: Use at a dilution of 0.02% v/v (0.2 litres per 1000 litres of water). This will produce a solution containing 86 mg/l phosphate. Alternatively: All Crops: 10 to 30 l/ha per application as required. Repeat every 7 to 10 days when necessary. Water rate: standard grower practice. Or: Use at 2.5 to 3 litres per 1000 metres squared. Repeat at 7 to 14 day intervals as necessary. Hydroponics: Greenhouse Vegetables: Use at a rate of 0.25 to 1 mmol P in the nutrient solution (approximately 3 to 15 litres per 100 cubic metres of product nutrient solution). When used in a specific tank, dilute to 25 % and inject between 8% and 32%. May be used in tank mixtures, where compatible. Adjust as necessary. On substrates, apply 3 litres per 1000 metres squared at weekly intervals
Ginseng: 5 l/ha once the new season growth is underway. For moderate to severe deficiency repeat applications at 10 to 14 day intervals. Water rate: 500 l/ha. Ginseng: 4 l/ha en cours de végétation. En cas de carence moyenne ou sévère répéter l'application à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 500 l/ha.
Vines: 5 l/ha at flower buds separated, fruit set, grape expansion and early veraison. Water rate: 200 l/ha. Vignes: 5 l/ha aux stades grappes séparés, nouaison, fremeture et début véraison. Volume d'eau: 200 l/ha.
Lentil: 1 to 2 applications of 3 to 5 l/ha when the crop has 4 to 9 above ground nodes. Allow 10 to 14 days between applications, avoid flowering. Water rate: 30 to 200 l/ha Lentille : 1 à 2 applications de 3 à 5 l/ha lorsque la culture a de 4 à 9 nœuds au-dessus de la surface du sol. Attendre 10 à 14 jours entre les applications, éviter la floraison. Volume d'eau : de 30 à 200 l/ha
Flax: 2 to 5 l/ha when crop is 5 to 15 cm tall. For moderate to severe deficiency repeat the application once or twice at 10 to 14 day intervals up to the start of flowering. Water rate: 100 to 200 l/ha. Lin: Application de 2 á 5 l/ha lorsque la culture mesure de 15 cm. Répéter une ou deux fois en cas de déficience modérée à sévère à intervalles de 10 à 14 jours plus tard au stade début floraison. Volume d'eau: 100 à 200 l/ha.
Onion: 5 l/ha at 15 cm. Repeat at 10 to 14 day intervals if necessary. Water rate: 200 l/ha. Oignon: 5 l/ha au stade 15 cm. Répéter à 10-14 jours d'intervalle si nécessaire. Volume d'eau: 200 l/ha.
Pears: 4 to 6 applications of 5 l/ha from end of flowering. Repeat applications at 10 to 14 day intervals. Water rate: 500 to 1,000 l/ha. Poirier: 4-6 applications de 5 l/ha après la fin floraison. Répéter à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 200-1.000 l/ha.
Peas: 1 to 2 applications of 3 to 5 l/ha when the crop has 3 to 6 above ground nodes. Allow 10 to 14 days between applications. Avoid flowering. Water rate: 30 to 200 l/ha Pois : 1 à 2 applications de 3 à 5 l/ha lorsque la culture a de 3 à 6 nœuds au-dessus de la surface du sol. Attendre 10 à 14 jours entre les applications. Éviter la floraison. Volume d'eau : de 30 à 200 l/ha
Pumpkin (field grown): 5 l/ha at 4 leaf stage, with second application 10 to 14 days later if necessary. Water rate: 500 l/ha. Potiron (de plein champ): 5 l/ha au stade 4 feuilles et 10-14 jours plus tard si nécesssaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Raspberry (field grown): 3 x 10 l/ha at start of flowering, end of flowering, and fruit development. Water rate: 500 l/ha.
Squash (field grown): 5 l/ha at 4 leaf stage, with second application 10 to 14 days later if necessary. Water rate: 500 l/ha. Courges (plein champ): 5 l/ha au stade 4 feuilles et 10-14 jours plus tard si nécesssaire. Volume d'eau: 500 l/ha.
Strawberry (field grown): Non Everbearing Varieties: 3 applications of 5 l/ha from start of flowering. Repeat applications at 7 to 10 day intervals. Everbearing Varieties: Divide total rate of 15 l/ha into 3 applications of 5 l/ha. Do not apply at less than 10 to 14 day intervals. Water rate: 300 to 600 l/ha. Fraisiers (de plein champ): Variétés non remontantes: 3 applications de 5 l/ha du début floraison. Répéter à 7-10 jours d'intervalle. Variétés remontantes: Diviser la dose totale de 15 l/ha en 3 applications de 5 l/ha. Laisser un minimum de 10-14 jours entre applications successives. Volume d'eau: 300-600 l/ha.
Sugar beet: 3 to 5 l/ha at the 4 to 6 leaf stage. For moderate to severe deficiency, repeat at 10 to 14 day intervals. Water rate: 200 l/ha.
Tobacco: Two applications of 3 to 5 l/ha two to three weeks after transplanting (3 to 4 leaf stage) with 10 days between applications. Water rate: 400 l/ha.
Tomatoes (field grown): 5 l/ha at the 4 to 6 leaf stage, with repeat applications at 10 to 14 day intervals, if necessary. Water rate: 500 l/ha. Tomates (de plein champ): 5 l/ha au stade 4-6 feuilles. Répéter à 10-14 jours d'intervalle si nécessaire. Volume d'eau: 500 l/ha.