YaraVita® GLYTREL™ZnP

YaraVita® GLYTREL™ZnP

YaraVita GLYTREL ZnP has been designed for application to many crops including corn, canola, cereals, soybean and pulses. It can be co-applied with many ag chemicals and contains zinc and phosphorus to get the crop growing again after the herbicide or other stress “event”.

The liquid formulation makes it easy to measure, pour and mix the product in the spray tank.

A broad tankmixability makes it easy to co-apply the products with agrochemicals, saving both time and money. Just as important, free access to Tankmix information online or via smart phones makes it quick and easy to check whether products can be co-applied.

Cereals

Cereals (Wheat, Barley, Oats): 1 to 3 l/ha from 2 leaf stage to second node detectable (Zadok's G.S. 12 to 32). For moderate to severe deficiency repeat applications at 7 to 14 day intervals as necessary within these growth stages. Water rate: 30 to 200 l/ha. Céréales (Blé, Avoine, Orge): 1 to 3 l/ha du stade 2 feuilles au deuxième noeud décelable (Zadok's 12 à 32). En cas de carence moyenne ou sévère répéter l'application à 10 à 14 jours d'intervalle entre ces stades. Volume d'eau: 30 à 200 l/ha.

Chick peas

Chick Peas: 1 - 3 l/ha at 10 to 15 cm stage. For moderate to severe deficiency, a repeat application may be necessary 10 to 14 days later. Water rate: 50 to 200 l/ha. Pois chiches: 1 - 3 l/ha au stade 10 á 15 cm. En cas de carence moyenne ou sévère répéter l'application àpres 10-14 jours. Volume d'eau: 50 à 200 l/ha.

Lentil

Lentil: 1 - 3 l/ha when the crop has 4 to 9 above ground nodes. For moderate to severe deficiency repeat the application 10 to 14 days later. Water rate: 50 to 200 l/ha. Lentille : 1 - 3 l/ha lorsque la culture a de 4 à 9 nœuds au-dessus de la surface du sol. En cas de carence modérée à grave, répéter l’application après 10 à 14 jours. Volume d'eau : 50 à 200 l/ha

Peas

Peas: 1 - 3 l/ha when the crop has 3 to 6 above ground nodes. For moderate to severe deficiency repeat the application 10 to 14 days later. Water rate: 50 to 200 l/ha. Pois: 1 - 3 l/ha lorsque la culture a de 3 à 6 nœuds au-dessus de la surface du sol. En cas de carence modérée à grave, répéter l’application après 10 à 14 jours. Volume d'eau : 50 à 200 l/ha

Cereals

Cereals (Wheat, Barley, Oats): 1 to 3 l/ha from 2 leaf stage to second node detectable (Zadok's G.S. 12 to 32). For moderate to severe deficiency repeat applications at 7 to 14 day intervals as necessary within these growth stages. Water rate: 30 to 200 l/ha. Céréales (Blé, Avoine, Orge): 1 to 3 l/ha du stade 2 feuilles au deuxième noeud décelable (Zadok's 12 à 32). En cas de carence moyenne ou sévère répéter l'application à 10 à 14 jours d'intervalle entre ces stades. Volume d'eau: 30 à 200 l/ha.

Chick peas

Chick Peas: 1 - 3 l/ha at 10 to 15 cm stage. For moderate to severe deficiency, a repeat application may be necessary 10 to 14 days later. Water rate: 50 to 200 l/ha. Pois chiches: 1 - 3 l/ha au stade 10 á 15 cm. En cas de carence moyenne ou sévère répéter l'application àpres 10-14 jours. Volume d'eau: 50 à 200 l/ha.

Lentil

Lentil: 1 - 3 l/ha when the crop has 4 to 9 above ground nodes. For moderate to severe deficiency repeat the application 10 to 14 days later. Water rate: 50 to 200 l/ha. Lentille : 1 - 3 l/ha lorsque la culture a de 4 à 9 nœuds au-dessus de la surface du sol. En cas de carence modérée à grave, répéter l’application après 10 à 14 jours. Volume d'eau : 50 à 200 l/ha

Peas

Peas: 1 - 3 l/ha when the crop has 3 to 6 above ground nodes. For moderate to severe deficiency repeat the application 10 to 14 days later. Water rate: 50 to 200 l/ha. Pois: 1 - 3 l/ha lorsque la culture a de 3 à 6 nœuds au-dessus de la surface du sol. En cas de carence modérée à grave, répéter l’application après 10 à 14 jours. Volume d'eau : 50 à 200 l/ha