Yara vous accompagne dans l'utilisation de vos produits. Retrouvez ici nos conseils.
Apricots: 10 l/ha applied 4 and 2 weeks before harvest. Water rate: 500 l/ha. Abricotiers: 10 l/ha appliqués 4 et 2 semaines avant la cueillette. Volume d'eau: 500 l/ha.
Brassicas: 2 to 3 applications of 5 l/ha from stem extension/head development to harvest. Allow 10 to 14 day intervals between application. Water rate: 200 l/ha. Crucifères: 2-3 applications de 10 l/ha à partir de la montaison à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 200 l/ha.
Carrots: 2 to 3 applications of 5 l/ha at 10 to 15 cm crop height. Allow 10 to 14 day intervals between applications. Water rate: 200 l/ha. Carottes: 2-3 applications de 5 l/ha à partir du stade 10-15 cm et tous les 7-14 jours. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cereals: 5 l/ha. Apply from 4 leaves to second node detectable (Zadok's G.S. 14 to 32). Water rate: 200 l/ha. For aerial applications 5 l/ha applied from 4 leaves to second node detectable (Zadok's GS 14 to 32). Water rate: 50 l/ha.
Cherry: 10 l/ha applied 4 and 2 weeks before harvest. Water rate: 500 l/ha. Cerisier: 10 l/ha appliqués 4 et 2 semaines avant la cueillette. Volume d'eau: 500 l/ha.
Cranberries: 10 l/ha at early bloom. Water rate: 500 l/ha. Canneberge: 10 l/ha au début floraison. Volume d'eau: 500 l/ha.
Cucumbers (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha every 7 days from fruit set. Water rate: 200 l/ha. Concombres (de plein champ): 3-5 applications de 5 l/ha tous les 7 jours à partir de la nouaison. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cucurbits (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha commencing at fruit set with 7 day intervals between applications. Water rate: 200 l/ha.
Ginseng: 5 l/ha once new season growth is well underway. For moderate to severe deficiency, repeat applications at 10 to 14 day intervals. Water rate: 500 l/ha. Ginseng: 5 l/ha en cours de végétation. En cas de carence moyenne ou sévère répéter l'application à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 500 l/ha.
Vines: 2 applications of 10 l/ha, 10 to 14 days apart, commencing at veraison. Water rate: 500 l/ha. Vignes: 2 applications de 10 l/ha à 10-14 jours d'intervalle à partir da la véraison. Volume d'eau: 500 l/ha.
Lettuce (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha commencing 10 to 14 days after transplanting or emergence with 7 to 14 day intervals between applications. Water rate: 50 to 500 l/ha.
Onions: 5 l/ha at bulb swelling. Repeat applications at 10 to 14 day intervals as necessary. Water rate: 200 l/ha. Oignon: 5 l/ha pendant le grossissement. Répéter à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 200 l/ha.
Peaches: 10 l/ha applied 4 and 2 weeks before harvest. Water rate: 500 l/ha. Pêcher: 10 l/ha appliqués 4 et 2 semaines avant la cueillette. Volume d'eau: 500 l/ha.
Pears: 5 to 10 l/ha with 2 to 3 applications from petal fall at 10 to 14 day intervals. Water rate: 500 l/ha. Poirier: 2-3 applications de 5-10 l/ha à partir de la chute des pétales et tous les 10-14 jours. Volume d'eau: 500 l/ha.
Peppers (field grown): Spray very young fruits directly using 0.4 litres "Stopit" per 100 litres water. Maximum water rate: 1,000 l/ha. Poivrons (de plein champ): Pulvériser les jeunes fruits directement avec une solution de 0.4 l Stopit pour 100 l d'eau. Volume d'eau maximum: 1.000 l/ha.
Plums: 10 l/ha applied 4 and 2 weeks before harvest. Water rate: 500 l/ha. Pruniers: 10 l/ha appliqués 4 et 2 semaines avant la cueillette. Volume d'eau: 500 l/ha.
Pumpkin (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha every 7 days from fruit set. Water rate: 200 l/ha. Potiron (de plein champ): 3-5 applications de 5 l/ha tous les 7 jours à partir de la nouaison. Volume d'eau: 200 l/ha.
Raspberry (field grown): 3 x 10 l/ha at start of flowering, end of flowering, and fruit development. Water rate: 500 l/ha. Framboisier: 3 x 10 l/ha - au début floraison, fin floraison, et grossissement des fruits. Volume d'eau: 500 l/ha.
Squash (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha commencing at fruit set with 7 day intervals between applications. Water rate: 200 l/ha.
Strawberry (field grown): Non everbearing varieties: 3 applications of 10 l/ha from start of flowering. Repeat applications at 7 to 10 day intervals. Everbearing varieties: Divide a total of 30 l/ha into 6 applications of 5 l/ha. Do not apply at less than 10 to 14 day intervals. Water rate: 300 to 600 l/ha. Fraisiers (de plein champ): Variétés non remontantes: 3 applications de 10 l/ha du début floraison. Répéter à 7-10 jours d#intervalle. Variétés remontantes: Diviser la dose totale de 30 l/ha en 6 applications de 5 l/ha. Laisser un minimum de 10-14 jours entre applications successives. Volume d'eau: 300-600 l/ha.
Tobacco: 5 l/ha applied 2 to 3 weeks after transplanting (3 to 4 leaves) and again 10 days later. Water rate: 200 l/ha. Tabac: 5 l/ha appliqués 2 à 3 semaines après le repiquage (stade 3 à 4 feuilles) et 10 jours plus tard. Volume d'eau: 200 l/ha.
Tomatoes (field grown): 1 to 4 applications of 5 l/ha from flowering on second truss onwards. Water rate: 500 l/ha. Tomates (de plein champ): 1-4 applications de 5 l/ha à partir de la floraison du deuxième bouquet. Répéter à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 500 l/ha.
Yara vous accompagne dans l'utilisation de vos produits. Retrouvez ici nos conseils.
Apricots: 10 l/ha applied 4 and 2 weeks before harvest. Water rate: 500 l/ha. Abricotiers: 10 l/ha appliqués 4 et 2 semaines avant la cueillette. Volume d'eau: 500 l/ha.
Brassicas: 2 to 3 applications of 5 l/ha from stem extension/head development to harvest. Allow 10 to 14 day intervals between application. Water rate: 200 l/ha. Crucifères: 2-3 applications de 10 l/ha à partir de la montaison à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 200 l/ha.
Carrots: 2 to 3 applications of 5 l/ha at 10 to 15 cm crop height. Allow 10 to 14 day intervals between applications. Water rate: 200 l/ha. Carottes: 2-3 applications de 5 l/ha à partir du stade 10-15 cm et tous les 7-14 jours. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cereals: 5 l/ha. Apply from 4 leaves to second node detectable (Zadok's G.S. 14 to 32). Water rate: 200 l/ha. For aerial applications 5 l/ha applied from 4 leaves to second node detectable (Zadok's GS 14 to 32). Water rate: 50 l/ha.
Cherry: 10 l/ha applied 4 and 2 weeks before harvest. Water rate: 500 l/ha. Cerisier: 10 l/ha appliqués 4 et 2 semaines avant la cueillette. Volume d'eau: 500 l/ha.
Cranberries: 10 l/ha at early bloom. Water rate: 500 l/ha. Canneberge: 10 l/ha au début floraison. Volume d'eau: 500 l/ha.
Cucumbers (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha every 7 days from fruit set. Water rate: 200 l/ha. Concombres (de plein champ): 3-5 applications de 5 l/ha tous les 7 jours à partir de la nouaison. Volume d'eau: 200 l/ha.
Cucurbits (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha commencing at fruit set with 7 day intervals between applications. Water rate: 200 l/ha.
Ginseng: 5 l/ha once new season growth is well underway. For moderate to severe deficiency, repeat applications at 10 to 14 day intervals. Water rate: 500 l/ha. Ginseng: 5 l/ha en cours de végétation. En cas de carence moyenne ou sévère répéter l'application à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 500 l/ha.
Vines: 2 applications of 10 l/ha, 10 to 14 days apart, commencing at veraison. Water rate: 500 l/ha. Vignes: 2 applications de 10 l/ha à 10-14 jours d'intervalle à partir da la véraison. Volume d'eau: 500 l/ha.
Lettuce (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha commencing 10 to 14 days after transplanting or emergence with 7 to 14 day intervals between applications. Water rate: 50 to 500 l/ha.
Onions: 5 l/ha at bulb swelling. Repeat applications at 10 to 14 day intervals as necessary. Water rate: 200 l/ha. Oignon: 5 l/ha pendant le grossissement. Répéter à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 200 l/ha.
Peaches: 10 l/ha applied 4 and 2 weeks before harvest. Water rate: 500 l/ha. Pêcher: 10 l/ha appliqués 4 et 2 semaines avant la cueillette. Volume d'eau: 500 l/ha.
Pears: 5 to 10 l/ha with 2 to 3 applications from petal fall at 10 to 14 day intervals. Water rate: 500 l/ha. Poirier: 2-3 applications de 5-10 l/ha à partir de la chute des pétales et tous les 10-14 jours. Volume d'eau: 500 l/ha.
Peppers (field grown): Spray very young fruits directly using 0.4 litres "Stopit" per 100 litres water. Maximum water rate: 1,000 l/ha. Poivrons (de plein champ): Pulvériser les jeunes fruits directement avec une solution de 0.4 l Stopit pour 100 l d'eau. Volume d'eau maximum: 1.000 l/ha.
Plums: 10 l/ha applied 4 and 2 weeks before harvest. Water rate: 500 l/ha. Pruniers: 10 l/ha appliqués 4 et 2 semaines avant la cueillette. Volume d'eau: 500 l/ha.
Pumpkin (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha every 7 days from fruit set. Water rate: 200 l/ha. Potiron (de plein champ): 3-5 applications de 5 l/ha tous les 7 jours à partir de la nouaison. Volume d'eau: 200 l/ha.
Raspberry (field grown): 3 x 10 l/ha at start of flowering, end of flowering, and fruit development. Water rate: 500 l/ha. Framboisier: 3 x 10 l/ha - au début floraison, fin floraison, et grossissement des fruits. Volume d'eau: 500 l/ha.
Squash (field grown): 2 to 3 applications of 5 l/ha commencing at fruit set with 7 day intervals between applications. Water rate: 200 l/ha.
Strawberry (field grown): Non everbearing varieties: 3 applications of 10 l/ha from start of flowering. Repeat applications at 7 to 10 day intervals. Everbearing varieties: Divide a total of 30 l/ha into 6 applications of 5 l/ha. Do not apply at less than 10 to 14 day intervals. Water rate: 300 to 600 l/ha. Fraisiers (de plein champ): Variétés non remontantes: 3 applications de 10 l/ha du début floraison. Répéter à 7-10 jours d#intervalle. Variétés remontantes: Diviser la dose totale de 30 l/ha en 6 applications de 5 l/ha. Laisser un minimum de 10-14 jours entre applications successives. Volume d'eau: 300-600 l/ha.
Tobacco: 5 l/ha applied 2 to 3 weeks after transplanting (3 to 4 leaves) and again 10 days later. Water rate: 200 l/ha. Tabac: 5 l/ha appliqués 2 à 3 semaines après le repiquage (stade 3 à 4 feuilles) et 10 jours plus tard. Volume d'eau: 200 l/ha.
Tomatoes (field grown): 1 to 4 applications of 5 l/ha from flowering on second truss onwards. Water rate: 500 l/ha. Tomates (de plein champ): 1-4 applications de 5 l/ha à partir de la floraison du deuxième bouquet. Répéter à 10-14 jours d'intervalle. Volume d'eau: 500 l/ha.