Yara vous accompagne dans l'utilisation de vos produits. Retrouvez ici nos conseils.
Beans: 5 l/ha before flowering. Water rate: 30 to 200 l/ha. Haricots: 5 l/ha avant floraison. Volume d'eau: 30 à 200 l/ha.
Grapevines: 3 to 5 l/ha as soon as there is sufficient new season leaf growth to intercept a spray with up to two repeat applications at 10 to 14 day intervals prior to flowering and/or 3 to 5 l/ha at fruit set, pea-sized berries, first colour softening/one month before harvest. Water rate : 200 to 500 l/ha. Vignes: 3 à 5 l/ha dès que possible sur les nouvelles feuilles en début de saison avec applications répétées à 10 à 14 jours d'intervalle jusqu'au début floraison, et/ou 3 à 5 l/ha aux stades nouaison, fermeture de la grappe et début véraison/un mois avant vendange. Volume d'eau: 200 à 500 l/ha.
Peas: 5 l/ha before flowering. Water rate: 30 to 200 l/ha. Pois: 5 l/ha avant floraison. Volume d'eau: 30 à 200 l/ha.
Yara vous accompagne dans l'utilisation de vos produits. Retrouvez ici nos conseils.
Beans: 5 l/ha before flowering. Water rate: 30 to 200 l/ha. Haricots: 5 l/ha avant floraison. Volume d'eau: 30 à 200 l/ha.
Grapevines: 3 to 5 l/ha as soon as there is sufficient new season leaf growth to intercept a spray with up to two repeat applications at 10 to 14 day intervals prior to flowering and/or 3 to 5 l/ha at fruit set, pea-sized berries, first colour softening/one month before harvest. Water rate : 200 to 500 l/ha. Vignes: 3 à 5 l/ha dès que possible sur les nouvelles feuilles en début de saison avec applications répétées à 10 à 14 jours d'intervalle jusqu'au début floraison, et/ou 3 à 5 l/ha aux stades nouaison, fermeture de la grappe et début véraison/un mois avant vendange. Volume d'eau: 200 à 500 l/ha.
Peas: 5 l/ha before flowering. Water rate: 30 to 200 l/ha. Pois: 5 l/ha avant floraison. Volume d'eau: 30 à 200 l/ha.